Vervoer van en naar het vliegveld

October 25, 2016 Geen reacties

Iedereen is bekend met het probleem. Je moet richting het vliegveld maar hebt geen geschikt vervoer en niemand kan je brengen. In dit artikel bespreken we de beste methodes van vervoer zodat jij uitgerust aan je reis kunt beginnen.

Auto
De eerste en meest makkelijke mogelijkheid in veel gevallen is met de auto naar schiphol te komen. Zolang je de files ontwijkt is de auto een heerlijk vervoersmiddel. Je hebt alle ruimte voor bagage en kunt ook nog eens prima zitten. Het grote pijnpunt is echter de parkeerplek. Je gaat immers voor een langere periode op pad en aan het parkeren van je auto zijn kosten verbonden. Hierbij kunnen er in de periode dat je weg bent veel dingen gebeuren. Denk hierbij aan autodiefstal.

Trein
Voor de meeste mensen is Schiphol per trein erg goed bereikbaar. Men hoeft in de trein niet na te denken en aan de reis is een eenmalig (klein) bedrag verbonden. Echter, de trein kent ook veel algemeen bekende irritaties. Zo kan er sprake zijn van vertraging, waardoor je de vlucht dreigt te missen. Het is belangrijk de site van NS goed in de gaten te houden. De trein kan hiernaast erg druk zijn waardoor de reis minder aangenaam zal worden en ook de hoeveelheid bagage kan vervelend zijn.

Bus
We mogen van geluk spreken dat het openbaar vervoer binnen Nederland niets te wensen over laat. De bus is echter enkel een optie wanneer u dicht bij het vliegveld van vertrek woont. Indien dit het geval is kan de bus een prima optie bieden. Het grootste probleem met reizen per bus is echter het gesleep met de bagage en de beperkte ruimte tijdens de reis. Ontspannen is anders.

Taxi
De keuze met de taxi naar Schiphol of een ander vliegveld te reizen wordt steeds vaker gemaakt. Dit heeft een aantal redenen. Er is sprake van vervoer op maat, waarbij de prijzen vast staan. Hierdoor kom je niet voor ongewenste verassingen te staan. Gesleep met bagage is verleden tijd en u wordt ook nog eens bij de juiste vertrekhal afgezet. Veel mensen zien alleen een nadeel: De prijs. Hierbij kunt u zich echter afvragen of de parkeerkosten hier tegen opwegen. De taxiprijzen worden door de vele concurrerende bedrijven ook steeds lager.

Bron: https://www.gogido.com/nl/r/goedkope-taxi-schiphol–utrecht

Plaats een reactie

*
*