Mooiste all inclusive hotels van Turkije

June 18, 2014 Geen reacties
turkijehotel

Een aangenaam klimaat, gastvrije mensen, mooie stranden, geschikte accommodaties en bovenal een uitstekende verzorging. Dit zijn steekwoorden waar de meeste Nederlandse toeristen naar op zoek zijn tijdens een ontspannen strandvakantie. De steekwoorden die zal je absoluut vinden in het nummer één all inclusive vakantieland Turkije. Turkije is booming en dat heeft met alles te maken wat het land te bieden heeft als het gaat om het vermaken van haar toeristen. Het aantal buitenlandse toeristen dat Turkije bezocht heeft in 2013 is met 10 procent gestegen ten opzichte van 2012. Deze stijging is frappant te noemen, aangezien het in de buurlanden erg onrustig is geweest i.v.m. de politieke onrust. De minister van Cultuur en Toerisme Omer Celik claimt te weten waarom Turkije booming is en dat heeft volgens hem te maken met het feit dat Turkije de nummer één is van de wereld wat betreft toerismepotentieel. Volgens ons ligt het niet helemaal aan de potentie het ligt vooral aan het aangename klimaat, de gastvrije mensen, de mooie stranden, de geschikte accommodaties en bovenal een uitstekende verzorging. Lees hieronder welke all inclusive hotels de mooiste zijn van Turkije.

1. Bodrum Holiday Resort

Het Bodrum Holiday Resort is prachtig tegen een heuvel aangelegen. Het uitstekende 5 sterren ultra all inclusive resorts is razend populair. Het resort is op slechts 4 kilometer afstand gelegen van het centrum van Bodrum. Het is een betaalbare accommodatie waar kinderen zich optimaal zullen gaan vermaken. Het Bodrum Holiday Resort heeft ook een prachtig aangelegde tuin en via de aangelegde tuin loopt u zo het strand op van Bodrum. Wil u een vakantie boeken naar het Bodrum Holiday Resort? Kijk dan op www.bodrumholidayresort.net. Hier vindt u een overzicht van de beste vakanties deals

2. Royal Wings Hotel

Het Royal Wings Hotel is gelegen op 18 kilometer van het centrum van Antalya. Gezinnen met kinderen komen in het Royal Wings Hotel volledig aan hun trekken, want de kinderen zullen genieten van het zwembad en het aquapark met negen glijbanen. Het Royal Wings Hotel ligt op slechts een paar minuten lopen van het strand en het biedt georganiseerde activiteiten. Overdag en in de avond zijn er live shows ‘s. Het mooie Royal Wings Hotel is gelegen op een 18 hectra groot complex met prachtig aangelegde tuinen waar de zwembaden en het aquapark gelegen zijn.

3. Royal Dragon Hotel

Side is een prachtige badplaats en het heeft veel thematische hotels. Het Royal Dragon Hotel is een Chinees thema resort. De entree van het resort wordt versiert door een draak en alles in dit mooie resort doet je denken aan China. Het hotel is volledig gebouwd in de traditionele Chinese stijl en het is voorzien van de modernste faciliteiten. In het Royal Dragon Hotel is het optimaal genieten voor zowel jong als oud.

Dit zijn de top hotels waar een ieder zal genieten van een welverdiende Turkije vakantie. Het zal niemand aan iets ontbreken tijdens een verblijf in het Bodrum Holiday Resort, het Royal Wings Hotel of het Royal Dragon Hotel. Als u wilt genieten van een onbezorgde vakantie dan is het aan te raden om een vakantie te boeken met een verblijf in één van deze genoemde resorts.

Plaats een reactie

*
*